CINCI GRANTURI PENTRU PROIECTE DE FOTOGRAFIE DOCUMENTARĂ PENTRU TINERI SUB 30


Centrul de fotografie documentară din România oferă 5 granturi pentru proiecte de fotografie documentară adresate tinerilor sub 30 de ani. Vezi detalii în articolul ce urmează.
Apelul este adresat exclusiv tinerilor fotografi, sub 30 de ani, din România și Republica Moldova: 5 granturi pentru dezvoltarea de proiecte de fotografie documentară, în valoare de 3500 de lei românești (net) fiecare.
Deadline: 31 Mai 2020, ora 24:00;

CERINȚE:

Un portofoliu compus din 10 imagini, fie singulare, fie serie, în format pdf de maxim 10 M. O scurtă prezentare, de câteva rânduri, a voastră și o descriere a ideii pe care vreți s-o dezvoltați cu ajutorul grantului CdFD. Trimiteți cele două fișiere la granturi.cdfd@gmail.com
Tematica rămâne la alegerea fiecăruia iar fotografia trebuie să fie principalul mediu de documentare (acceptăm și propuneri multimedia)

JURIU:

  • Andra Matzal, editor și jurnalist Scena 9, RO;
  • Ramin Mazur, fotograf independent, reprezentat de Panos Pictures, MD;
  • Matei Bejenariu, artist, profesor de fotografie și artă video la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, fondator și director al Centrului de Fotografie Contemporană din Iași;
  • Ioana Cîrlig, fotograf, co-fondator CdFD, RO;
  • Petruț Călinescu, fotograf, co-fondator CdFD, RO.

PROCESUL DE SELECȚIE ȘI DESFĂȘURAREA:

Câstigătorii vor fi anunțați pe 15 iunie, pe site-ul CdFD, iar predarea materialelor se va face la începutul lunii noiembrie. La o dată pe care o vom stabili ulterior, în funcție de ridicarea restricțiilor actuale, câstigătorii vor fi invitați să participe la un workshop de mentorat CdFD (cazarea și masa vor fi asigurate de noi).

CALENDAR:

Înscrieri: 30 aprilie – 31 mai, ora 24:00;
Jurizare si stabilirea câștigătorilor: 1 iunie – 15 iunie;
Documentare, mentorat si predare proiecte: 16 iunie – 1 noiembrie.
Întrebări suplimentare la contact@cdfd.ro.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii