Youth Talks îți oferă un spațiu virtual de comunicare și dezvoltare personală. Când au loc evenimentele și cum poți participa


În contextul crizei de COVID-19, când interacțiunea offline este limitată, #YouthTalks vine în sprijinul tinerilor și le oferă un spațiu virtual de comunicare și dezvoltare personală.
Dacă vrei să înveți din experiența lor și să devii un tânăr de succes care știe să folosească platformele online pentru a-și promova activitatea, a iniția cauze sociale sau a transforma pasiunea în startup-uri inedite, atunci Youth Talks este pentru tine!
Timp de cinci săptămâni, Youth Talks va fi alături de voi împreună cu oratori și tineri de succes care își vor împărtăși experiența de utilizare a instrumentelor online în scop de creștere și dezvoltare personală. În fiecare zi de vineri, începând cu ora 15.00, va fi organizat un live pe pagina de Facebook a centrelor de tineret și UNFPA Moldova cu discuții captivante și utile.
În cadrul la cinci evenimente, împreună cu 15 oratori și moderatori cunoscuți din țară, se vor răspunde și dezbate întrebările ce urmează.
# Cum participăm mai activ în mediul online?
# Cum ne implicăm în voluntariat și ne dezvoltăm personal?
# Ce înseamnă jurnalismul cetățenesc?
# Ce este un startup social și care sunt primii pași pentru reușită?
# Cum depășim barierele de comunicare în public?
Sesiunea online va fi înregistrată și publicată pe pagina de Facebook a centrelor de tineret și a UNFPA Moldova.
Mai multe detalii găsești AICI!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii