Tinerii se implică în dezvoltarea comunității lor




În cadrul proiectului ProDem 2 “ Împuternicirea tinerilor pentru cetățenie activă în Moldova” , unde tinerii din or.Leova. or. Iargara și s. Borogani timp de peste 4 ani au fost implicați în zeci de activități din diferite domenii social-culturale care au adus la implimentarea a mai multor proiecte, se apropie de sfârșit.


În cadrul sesiunii de lucru privind aspecte de tineret din raionul Leova care s-a desfășurat la Biblioteca Publică raională ”Valeriu Matei” or.Leova, tinerii au făcut rezumat lucrurilor care le-au implimentat, au vorbit despre lucrurile bune din cadrul acestui proiect, deasemenea în sesiunea de lucru tinerii s-au expus despre planurile de viitor, despre probleme de la ei din comunitate unde doresc să se implice mai mult.
Un cadou artistic pentru toți cei prezenți a fost din partea tinerile artiste din s.Borogani.
Aducem sincere mulțumiri pentru ajutor doamnei Tatiana Samoilenco, șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport Leova pentru motivarea tinerilor, pentru participare în cadrul atelierilor de lucru și aportul adus în cadrul activității.
Bibliotecii Publice raională ”Valeriu Matei” or.Leova pentru colaborare la fiecare etapă a proiectului.





Proiectul ProDem2 este implementat de Reprezentanța AO ”Hilfswerk Austria” în Republica Moldova în parteneriat cu AO ”Moștenitorii” și AO ”Speranța”, susținut de Agenția de Dezvoltare Austriacă (ADA), cu fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și și Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei prin fondurile IFA (Institutul pentru Relații Externe)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii