Continuăm cu entuziasm activitățile noastre în cadrul proiectului „Împuternicirea participării tinerilor în procesul decizional local” alături de tinerii din s.Filipeni!



Continuăm cu entuziasm activitățile noastre în cadrul proiectului „Împuternicirea participării tinerilor în procesul decizional local” alături de tinerii din s.Filipeni!
În cadrul ultimei noastre întâlniri, tinerii au fost invitați să-și exprime gândurile și preocupările cu privire la activitatea primăriei. Aceștia au pregătit o serie de întrebări bine fundamentate, ce vor fi adresate cu drag primarului la următoarea întâlnire.
Printre subiectele abordate se numără:
Spații de distracții: Cum putem îmbunătăți și diversifica opțiunile de recreere pentru tinerii din comunitate?
Proiecte de tineret: Cum putem sprijini și promova inițiativele tinerilor în cadrul comunității?
Planul de acțiuni al primăriei: Cum putem contribui împreună la dezvoltarea unui plan care să reflecte nevoile și aspirațiile tinerilor?
Terenuri sportive și alte sugestii: Cum putem optimiza infrastructura sportivă și spațiile de recreere pentru a satisface nevoile comunității?
De asemenea, s-au discutat și problemele identificate în urma întâlnirii precedente, pe care le vom comunica primarului în cadrul următoarei noastre discuții.
--------------------------------------------------------------------------
Proiectul „Împuternicirea participării tinerilor în procesul decizional local” este realizat de Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară CDEC în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes - Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile(România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare(Moldova) și cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii